Veelgestelde vragen(FAQs)


De aanbieder ontvangt van ons een e-mail met uw naam en e-mailadres. Hij/zij zal via e-mail contact met u opnemen.
Niet iedereen kijkt met dezelfde regelmaat zijn/haar e-mail na. Geef de winnaar even de tijd. Duurt het te lang dan kun je (nogmaals) een bericht versturen naar de winnaar. Bij geen reactie kun je er zelf voor kiezen de tas opnieuw te plaatsen of een andere winnaar te selecteren. Kom je er echt niet meer uit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
De aanhouder wint! Nóg vaker meeloten is het devies.
Ja, dat mag! Houd er alleen wel rekening mee dat je de tas zelf af moet halen bij de aanbieder.
Kijk regelmatig op de site. Er worden dagelijks nieuwe tassen geplaatst. Maak zelf een nieuwe tas aan! De ervaring leert dat tassen vaak in dezelfde regio blijven circuleren. Na iedere winnaar verandert de inhoud dus na enkele lotingen is het voor jezelf ook weer interessant om te reageren.
Plaats de tas opnieuw. Wellicht zijn er in jouw regio nog niet zo veel mensen actief op De Ruiltas. Maak reclame, nodig vrienden / familie uit. Verder zou je kunnen proberen om een foto van de tas te plaatsen met bovenop wat spulletjes waarvan je denkt dat mensen gemotiveerd zouden worden om te reageren.
Nee dat is niet verplicht je kunt gewoon een tas of meerdere ruiltassen plaatsen zonder dat je zelf mee loot op andere tassen.
Spullen waar een ander nog plezier van kan hebben! Wat het is maakt niet zoveel uit, zolang het maar schoon, heel en compleet is en. in geval van etenswaren, houdbaar.
Minimaal 10, maximaal... hoeveel er in de tas past!
Je mag net zoveel items uit de tas nemen als je wilt zolang je maar een evenredig aantal items terug doet in de tas.
Deze spullen mag je er uit halen en weggooien. Indien het heel veel spullen zijn - of echt schokkende dingen - verzoeken wij jou contact op te nemen via het contactformulier. Vanzelfsprekend hoef je deze spullen niet aan te vullen (dit mag natuurlijk wel!).
  • Je maakt een account op de site dit kan hier.
  • Dan log je in met je gegevens.
  • Je klikt op het menu item plaats ruiltas en vult het formulier in.
  • Er zijn een aantal verplichte velden die moet je invullen(titel, categorie, startdatum en korte beschrijving).
  • Als je dit gedaan hebt klik je onderaan het formulier op nu plaatsen.
  • Als je deze stappen gevolgd hebt ga je automatisch naar de detailpagina van jou ruiltas.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met De Ruiltas en wij helpen je verder.