Laten we het actueel houden. Als het gaat om kopen, is koopjes zoeken naar uw volgende handtas voor ontwikkelaars nergens op. De meesten van ons houden van handtassen. Onze kasten bevatten allerlei namen van ontwerpers zoals Gucci, Louis, Marc Jacobs, Christian Dior, Prada en Chanel. We hebben ook wat oudere Coach, Cole en Bourke op de loer in onze collectie. Niettemin baseren we ons bij het nemen van de definitieve beslissing op verstandige factoren, niet op de vraag of we ons huis opnieuw kunnen financieren om een ​​geheel nieuwe tas voor ontwikkelaars te bezitten.

Wat de gemiddelde shopper probeert te vinden bij het kopen van een ontwikkelaarstas: prijs, authenticiteit, ontwerp, schaduw, ontwerp, prestaties, vakmanschap, aanpassingsvermogen, planning, stemming, een impuls en status Website over tassen. Het zijn slechts factoren die een rol spelen wanneer iemand zich klaarmaakt om een ​​nieuwe designerbeurs te kopen.

In 2004 lag het gemiddelde prijskaartje van een high-end designer tas die nog in de rekken van Neiman Marcus of Saks Fifth Avenue lag, rond de $ 2000. Volgens een Developer Bag Sales Individual in Beverly Hills is de normale ticketprijs vandaag gestegen. Er is absoluut niets in de schappen vandaag met een prijskaartje minder dan ongeveer $ 1800. Dat maakt de typische prijs ongeveer $ 2500 – $ 3000 elk of zelfs meer! Wauw! We hebben bronnen nodig voor authentieke designer tassen met korting.

Online kopen lijkt het beste middel om snel en gemakkelijk te vinden wat u zoekt. Er zijn zoekmachines zoals Google.com waar een koper in de zoektermen “developer handtassen” of “developer handtassen” kan komen en een lijst met potentiële e-commerce websites kan ontvangen voor het maken van een verlichte, kostenefficiënte acquisitiewebsite over tassen.

Een onbeperkte lijst van internetsites die afgeprijsde merknamen op de markt brengen, is de afgelopen jaren verschenen zoals Overstock, eFashionHouse.com, Smart Bargains en andere websites over tassen. Het is waarschijnlijk een beste keuze voor een koopje om zich aan dergelijke sites te houden met een lange levensduur. Deze websites zijn al meer dan 10 jaar op internet en worden ook in overweging genomen Web Pioneers.

Als een prijs er niet toe doet, verkoopt Luxury de meeste merknamen tegen volledige verkoopprijzen. En er zijn ook verkopen die het hele jaar door regelmatig plaatsvinden, maar meestal zijn de kosten van de full-retail websites nog steeds onbereikbaar voor de typische consument.