Gratis levenslange garantie op een product, dat hoor je niet vaak. Tien, twintig jaar garantie dat is al best uitzonderlijk en vaak moet je daar ook nog extra voor betalen. Je denkt misschien dat het om een heel duur en luxe product gaat, maar dat is niet zo. Ik kwam van de week op internet een kledingstuk tegen waarvan de producent levenslange garantie biedt. We dragen het allemaal iedere dag weer. Wil je weten wat het was? Het ging om een onderbroek van Sloggi. De makers van dit ondermodemerk zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat ze garanderen dat de producten als nieuw blijven qua comfort, vorm en kleur. En mocht er toch iets mee gebeuren dan mag het product worden omgeruild. Verbaasd? Ik wel! Ik vond het verrassend om dit te lezen en het maakte me nieuwsgierig naar wat Sloggi allemaal voor producten aanbiedt.

Tip: hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-boxershorts

Het merk Sloggi beschikt over een grote collectie van ondermode, niet alleen voor dames maar ook voor heren. Zo is er voor de heren een ruime keuze aan onder andere slips, boxershorts en hipsters. Naast korte onderbroeken zijn er ook lange onderbroeken, hemden en T-shirts beschikbaar, in allerlei soorten en maten. Ik zie veel neutrale kleuren als wit, zwart en grijs, maar ook hippe ruitjes en een hele mooie zeeblauwe kleur. Voor elke gelegenheid is er een passende onderbroek te vinden die allemaal een goede pasvorm en maximaal draagcomfort bieden. Online kan je alle producten bekijken en deze zijn via verschillende websites te bestellen. Het is op deze manier voor de man heel gemakkelijk om er ook onder zijn kleding heel hip en modieus uit te zien.

Favoriet onder lezers: Hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed

Wat ik overigens ook niet wist van Sloggi, is dat het een onderdeel is van het kledingmerk Triumph. Dit lingeriemerk is in 1886 in Duitsland opgericht als een fabrikant van korsetten. Tegenwoordig staat het bedrijf geregistreerd in Zwitserland en verkoopt zijn producten in meer dan 120 landen. In de levenslange garantie zit vast nog iets van de ‘Deutsche Gründlichkeit (Duitse degelijkheid). De garantie geldt voor de gehele ‘Evernew’ collectie. Ik vind dat ze er een hoop vertrouwen mee uitstralen en in combinatie met de ruime collectie is dit een mooie kans voor de mannen onder ons. Een grote keuze aan modieuze onderbroeken, en mocht er toch een keer eentje per ongeluk kapot gaan kan je hem om zo omruilen.